TEHROL hiša senčil d.o.o., Pod javorji 3, 1218 Komenda, ceni vaše zanimanje in zaupanje. Želimo vam podati odgovor na vaše povpraševanje in vas v bodoče o aktualnih informacijah in novicah, novostih, ekskluzivni ponudbi, ugodnostih in popustih obveščati preko elektronske pošte. Zavezujemo se, da bomo z vašimi podatki ravnali skrbno, da jih bomo varovali skladno z zakonodajo o varstvu podatkov in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vaše izrecne privolitve.

TEHROL hiša senčil d.o.o. od vas za namene obveščanja zbira sledeče osebne podatke: ime in priimek, telefon, naslov, e-mail.

S potrditvijo soglasja izjavljam, da sem starejši/-a od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne. Seznanjen sem, da:

  • lahko zahtevam vpogled in popravek, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov TEHROL hiša senčil d.o.o., Pod javorji 3, 1218 Komenda ali elektronskim sporočilom na naslov info@tehrol.com.
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornem organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.
  • se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani TEHROL hiša senčil d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje.

TEHROL hiša senčil d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdeloval zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru nastanka potrebe po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, oz. do preklica privolitve, potem pa jih trajno izbrišemo.