Klasične tende

So osnovni model tend. Odlikujejo jih kakovostni materiali in ugodna cena. V zaprtem položaju platno ni zavarovano pred vremenskimi vplivi, zato so primerne za namestitev tam, kjer so v zaprtem položaju zavarovane pred dežjem. Krmiljenje je možno ročno ali na elektromotor – daljinec. V TEHROL ponudbi klasičnih tend so na razpolago štirje modeli: Disnomia, Varuna, Orcus in Ixion.

NA IZDELKE

Polkasetne tende

Polkasetna senčila oz. tende se od kasetnih tend razlikujejo po dodatnem ohišju oz. kaseti, ki zavaruje zaprto platno tende pred zunanjimi vplivi. Ohišje zaščiti platno, roke ali mehanizem tende pa je še vedno ispostavljen vremenskim vplivom. Pri polkasetnih tendah je možno dodati (doplačilo) večji sprednji profil, ki dodatno ščiti mehanizem tende. Na izbiro sta dva modela polkasetnih tend: Sedna in Eris. Krmiljenje je možno ročno ali na elektropogon z daljinskim upravljanjem.

NA IZDELKE

Kasetne tende

Kasetne tende so vrh ponudbe tend in so estetsko tudi najlepše. Kasetna senčila oz. tende se od polkasetnih tend razlikujejo po tem, da tovarniško narejeno ohišje oz. kaseta skrije platno in tudi mehanizem tende. Ker sta platno in mehanizem zaščitena, se lahko montira tudi tam, kjer bo izpostavljena vremenskim vplivom. Možno je ročno krmiljenje ali krmiljenje na elektropogon (daljinec).

NA IZDELKE

Zimski vrtovi

Učinkovito in oblikovno dovršeno senčilo, namenjeno uporabljanju na zunanjih zgornjih (strešnih) delih zimsko-letnih vrtov in preostalih fiksnih konstrukcijah.

  • Zimski vrt deluje le s pomočjo sistema motornega pogona.
  • Največje dimenzije(ene enote) so 500 cm širine in 400 cm iztega.
  • Dvodelne sisteme lahko priključimo na en motor.
  • Možnost regulacije višine oz. oddaljenost od steklene površine.
  • Za zimske vrtove se uporablja tkanina soltis in akril.
  • Osnovne barve ALU konstrukcije: bela, siva, čoko.

Pri večjih dimenzijah se lahko združi več enot.zimski vrt min

NA IZDELKE

Pogosta vprašanja