Klasik žaluzije

Klasik žaluzija je osnovni model notranjih žaluzij. Je praktična in uporabna oblika senčenja bivalnih ali poslovnih prostorov. Količino svetlobe (naklon lamel) uravnavamo s pregibno vrtljivo palico. Dvigamo in spuščamo pa jih z dvižno vrvico. Širina lamel je 25mm.

Diplomat žaluzije za Okna

Diplomat žaluzija se od klasične žaluzije za okna razlikuje po estetskem pokrovu mehanizma. Količino svetlobe oz. naklon lamel uravnavamo z verižico.

Zatemnilne lamele

Vgraditi jih je mogoče v klasični in diplomat sistem notranjih žaluzij. Sistem vpetja lamel pri zatemnilnih žaluzijah je dodelan tako, da lamele omogočajo še boljšo zatemnitev prostora.

Medstekelne žaluzije

Primerne za opremljanje in senčenje poslovnih prostorov. Namestijo se med okenska stekla. Naklon lamel je mogoče uravnavati s premičnim gumbom. Prednost žaluzij je, da niso izpostavljene prostoru.

medsteklena žaluzija min

Okna nepravilnih oblik

Poleg klasičnih pravokotnih oblik sta oba sistema, tako klasični kot diplomat, idealna rešitev za senčenje oken nepravilnih oblik.

Lamele

Lamele žaluzij so iz kakovostnega prašno barvanega aluminija širine 16 ali 25 mm. Z veliko izbiro različnih barv lamel lahko vplivamo na videz prostora.

notranje žaluzije

klasične lamele – 25mm

notranje žaluzije-zatemnilne 1

zatemnilne lamele – 25mm

notranje žaluzije-perforirane

perforirane lamele – 25mm

notranje žaluzije 1

lamele – 16mm

lesene žaluzije notranje

lesene lamele