Klasični sistem zunanjih žaluzij

So primerna rešitev za senčenje večjih industrijskih površin, pa tudi manjših zasebnih objektov, pri katerih je zaželeno popolno uravnavanje svetlobe v prostoru. Pogleda iz prostora ne zastirajo preveč, zaradi izpostavljenosti okolju pa so zelo trpežne in odporne. Zgornja pokrivna maska je pri klasičnih zunanjih žaluzijah lahko vidna. Pri novogradnji lahko zgornjo masko prekrijemo s končnim ometom, fasado.

NA IZDELKE

Modul sistem zunanjih žaluzij

Modul sistem je namenjen podometni vgradnji zunanjih žaluzij. Ob pomanjkanju prostora med oknom in robom fasade ga lahko uporabljamo tudi kot nadometni vidni sistem.

Poudarjena prednost MODUL sistema Tehrol je v njegovi zasnovi, ki omogoča montažo celotnega sistema naenkrat. Tako se ognemo večfazni montaži, ki jo uporabimo pri namestitvi klasičnega sistema zunanjih žaluzij.

NA IZDELKE

Invisa – žaluzije z nevidnimi vodili

INVISA se lahko uporablja pri novogradnjah in energetskih sanacijah z izvedbo omarice, skrite pod fasadnim ometom. Prednost sistema je v tem, da je ob dvignjenih lamelah sistem popolnoma neviden.

NA IZDELKE

Sistemi zunanjih žaluzij v roletnih omaricah

Videz tega sistema je podoben sistemu predokenskih rolet, kar omogoča kombiniranje rolet in žaluzij na istem objektu.

NA IZDELKE

Blint – varnostne žaluzije

Varnost, trajnost, funkcionalnost in estetika, vse je združeno v eni sami žaluziji BLINT. Močna, varnostna žaluzija varuje pred nasilnim dvigom ali poskusom vloma. Z močno upognjenimi 96-milimetrskimi nagibnimi lamelami senčilo BLINT omogoča odlično zaščito pred sončnimi žarki.

NA IZDELKE

Poševni sistem zunanjih žaluzij

Za okna nepravilnih oblik.

NA IZDELKE

Pogosta vprašanja