Rolete

Rolete Tehrol zavarujejo vaše stanovanje, hišo ali poslovni prostor pred zunanjim hrupom, vlomi in izgubo dragocene toplotne energije pozimi. Poleg tega so poleti odličen izolator, saj varujejo prostor pred pretiranim segrevanjem.

NA IZDELKE

Sonro roletni plašč

Sonro je močno in kompaktno senčilo. Njegove prednosti so izolativnost, estetska privlačnost in optimalna vidljivost iz prostora.

Zaradi posebne oblike lamel so svetlobne ali zračne reže zelo učinkovite. Odprtina zračne reže pri na pol zaprtem plašču omogoča kar 21-odstotno prepustnost svetlobe v prostor, ob učinkovitem senčenju pa tudi skoraj nemoten pogled iz prostora. Ob popolnoma spuščenem plašču je senčenje 100-odstotno.

Sonro senčilo se lahko vstavi v vse roletne omarice Tehrol.

NA IZDELKE

Combo roletni plašč

Combo roletni plašč je kombinacija rolete in zunanje žaluzije. Združuje dobre lastnosti obeh senčil: zračnost, izolativnost in popolno zatemnitev prostora.

V zračne lamele se lahko vstavi komarniška mreža.

NA IZDELKE

Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije so dober toplotni izolator, ker preprečujejo segrevanje stekla in s tem neposredni vstop toplote v prostor. Posebnost senčila je v nagibu lamel in uravnavanju količine svetlobe v prostoru.

NA IZDELKE

Zunanji screen

Screen senčilo se odlično obnese pri velikih steklenih površinah. Je zelo dober toplotni izolator in učinkovito preprečuje bleščanje v prostoru, njegova preglednost pa omogoča pogled iz prostora.

Izbirate lahko med različnimi tkaninami, ki se razlikujejo po prosojnosti in barvah.

NA IZDELKE

Pogosta vprašanja