Za udobno upravljanje roletnih sistemov priporočamo upravljanje na motorni pogon, pri katerem razlikujemo:

1.Upravljanje s stikalno tipko 2.Daljinsko vodenje3. Popolna avtomatizacija sistema

1.Stikalna tipka

Krmiljenje senčil z elektromotorjem brez sprejemnika je osnovna izvedba elektropogona, pri čemer senčilo krmilimo s stikalom. Pri tem sistemu je treba pripraviti elektroinštalacijo do stikala (povezava motorja s stikalom), ki krmili žaluzijo.

upravljanje elektro stikalo žaluzije min

2.Daljinsko brezžično upravljanje

Pri tem sistemu senčilo krmilimo z daljinskim upravljalnikom. Daljinski upravljalniki so večkanalni. Na vsakem kanalu lahko poljubno določite, katero žaluzijo ali skupino žaluzij boste krmilili s posameznim kanalom.

upravljanje elektro stikalo somfy min

Stensko brezžično, daljinsko stikalo – enokanalno.

upravljanje-elektro-daljinec nice-zunanje žaluzije

Eno ali šest kanalni daljinec. Vsak kanal je programljiv po lastni želji. Z vsakim kanalom lahko krmilimo eno ali več senčil, lahko tudi vse naenkrat. Daljinec vam omogoča nastavitev vašega najljubšega položaja senčila le z enim klikom.

upravljanje elektro daljinec wra w6 min

Stenski daljinski upravljalec, ima podobne lastnosti kot daljinski upravljalec samo, da je namenjen montaži na steno.

3.Popolna avtomatizacija

Sistem omogoča popolno avtomatizacijo senčil. Po nastavitvi se senčila samodejno dvigujejo in spuščajo. Z dodatkom vremenskih senzorjev se senčila samodejno prilagajajo vremenskim spremembam. Zaradi tega se poveča energijska varčnost stanovanja. V vročih dneh preprečuje segrevanje prostora (spuščena senčila), v mrzlih dneh pa zmanjša toplotne izgube. Z enim senzorjem lahko krmilimo več senčil.

upravljanje elektro programska ura zaluzije min 1

Radijska nadzorna naprava, programirana za 30 dogodkov. Omogoča samodejno dvigovanje in spuščanje senčil po predhodnem programiranju. V primeru odsotnosti pa je mogoče aktivirati funkcijo »dopust«, ki aktivira senčila ob različnih urah in dnevih.

upravljanje elektro senzor nemo min

Senzor VETER, SONCE, DEŽ je brezžična naprava, ki  prilagaja senčila vremenskim spremembam.

upravljanje elektro senzor steklo min 1

Svetlobni in temperaturni senzor
COMPACT lahko dviguje ali spušča senčila, v odvisnosti od temperature, merjene v prostoru. Senzor COMPACT meri temperaturo in svetlost v vašem domu, samodejno odpira in zapira rolete, tako da vseskozi vzdržujete želene razmere. Pravilna uporaba rolet povečuje energetsko učinkovitost vašega doma.

Upravljanje senčil na daljavo

Upravljanje senčil prek mobilne aplikacije, tudi ko vas ni doma.

opravljanje prek mobilne aplikacije min