Video predstavitev za zunanje screen senčilo

Nasveti za izbiro zunanjega screena

Zunanje screen senčilo omejuje vstop sonca v vaš dom, ohranja udobno notranjo temperaturo in regulira naravno svetlobo. Te prednosti vam nudijo udobnejše bivanje, hkrati pa vam pomagajo prihraniti denar pri stroških energije. Ko želite namestiti zunanja screen senčila, upoštevajte spodnje nasvete za izbiro pravih.

Količina svetlobe

Pomislite, koliko svetlobe želite spustiti skozi vaša zunanja screen senčila, ki se lahko razlikujejo od sobe do sobe. Na primer, morda bi želeli svetlo kuhinjo, medtem ko želite temnejšo, hladnejšo dnevno sobo in glavno spalnico. V ta namen lahko izberete tkanine različnih odtenkov barv in propustnosti, ki ustrezajo vašim željam.

Ročne ali motorizirane različice

Drugi premislek je, ali želite ročno odpreti in zapreti svoja zunanja senčila. Druga izbira je, da izberete motorizirano možnost, ki olajša dviganje in spuščanje, ko želite več ali manj sonca. Motorizirane možnosti lahko nadgradite z daljinskim upravljalnikom ali nastavite z avtomatiziranimi sistemi v vašem domu. Izbirate lahko celo vrhunsko možnost sončnega senzorja, ki samodejno dviguje in spušča senco glede na sončne žarke.

Izbira dekorja

Vsi vidni elementi zunanjih screen senčil (vodila, omarica zaključna letev, screen platno) so na voljo v različnih barvah, kar vam omogoča, da izberete tisto barvno kombinacijo, ki se najbolje prilega barvni shemi vašega doma. Tkanine lahko dodate tudi v različnih odtenkih, da se prilegajo barvni shemi zunanjosti vašega doma in spremenijo videz od znotraj. Na primer, lahko naredite sobo svetlejšo z belimi odtenki ali ustvarite toplejši, udobnejši slog z bronastimi odtenki.

Nadgradnja – ZIP scren sistem

Še en namig je, da razmislite o izbiri ZIP screen senčila. Ta model screen senčila vam popolno zapolni vse odprtine med senčilom in oknom in lahko deluje kot komarnik pri odprtem oknu, hkrati je tudi zelo odporen na vetrne obremenitve.  Upoštevajte te nasvete pri izbiri senčil, da bo vaš dom bolj eleganten in udoben. Z zunanjimi senčili boste pridobili prihranke pri stroških in hladnejše prostore, ki vam bodo izboljšali kvaliteto bivanja.

Zunanji screen

Screen model je zanimivo in učinkovito senčilo, ki varuje, opremlja in ustvarja sončno zaščito, namenjen je tako za zunanje kot tudi notranje prostore. Zelo je učinkovit v boju s svetlobo in pri uravnavanju toplote, različna prosojnost tkanine pa omogoča pogled iz prostora.

zunanji screen min
screen transparent1 min

Prosojna tkanina
Možnost izbora različnih prosojnosti in barv tkanine.                                    VZORCI

screen transparent min

Zatemnilna tkanina
Neprosojna tkanina popolnoma zatemni prostor.                                              VZORCI

Zip screen sistem

Absolutna novost zip screen sistema je vključitev posebne zadrge, ki je privarjena na robove tkanine, vpeljane v stranska vodila. Z zadrgo dosežemo popolno zaprtje in napetost senčila. Napredni mehanizem zagotavlja odlično odpornost proti vetru, zaradi popolne tesnitve je primeren tudi kot komarnik. V zip screen sistemu se lahko uporabijo vse obstoječe screen tkanine in tudi popolnoma zatemnilna tkanina, ki zaradi zip sistema popolnoma zatemni prostor.

screen zip min
screen omarice min1

Omarice

Rolo omarice in vodila so izdelani iz prašno barvanega ekstrudiranega aluminija ter so posebno robustni in trpežni. V ponudbi sta dva tipa omaric: 90° in 45°.

Pri novogradnjah je mogoča podometna vgradnja, pri kateri je screen omarica skrita pod fasado.

Panoramska okna

Screen senčilo je odlična rešitev pri senčenju večjih steklenih površin.

zunanji screen za velike površine
screen na pergoli min

Senčenje teras

Screen senčilo se odlično obnese pri senčenju teras, balkonov, zimskih vrtov in pergol. Tkanine z različno prosojnostjo svetlobe omogočajo jasen pogled na okolico, hkrati pa poskrbijo za dobro zračenje.

Prozorno platno – kristal

V screen platno se lahko vstavi kristalno platno, ki omogoča pogled navzven. V gostinskih lokalih s tem sistemom podaljšamo delovanje teras v hladnejših dneh.

screen-zip-kristal
avtomatizacija screen senčilo min

Avtomatizacija

Senčilo je mogoče upravljati ročno ali z elektromotorjem.

več

Pogosta vprašanja

screen lokal zunaj
screen reference v screen min