Zunanji screen

Screen model je zanimivo in učinkovito senčilo, ki varuje, opremlja in ustvarja sončno zaščito, namenjen je tako za zunanje kot tudi notranje prostore. Zelo je učinkovit v boju s svetlobo in pri uravnavanju toplote, različna prosojnost tkanine pa omogoča pogled iz prostora.

Prosojna tkanina
Možnost izbora različnih prosojnosti in barv tkanine.                                    VZORCI

Zatemnilna tkanina
Neprosojna tkanina popolnoma zatemni prostor.                                              VZORCI

Zip screen sistem

Absolutna novost zip screen sistema je vključitev posebne zadrge, ki je privarjena na robove tkanine, vpeljane v stranska vodila. Z zadrgo dosežemo popolno zaprtje in napetost senčila. Napredni mehanizem zagotavlja odlično odpornost proti vetru, zaradi popolne tesnitve je primeren tudi kot komarnik. V zip screen sistemu se lahko uporabijo vse obstoječe screen tkanine in tudi popolnoma zatemnilna tkanina, ki zaradi zip sistema popolnoma zatemni prostor.

Omarice

Rolo omarice in vodila so izdelani iz prašno barvanega ekstrudiranega aluminija ter so posebno robustni in trpežni. V ponudbi sta dva tipa omaric: 90° in 45°.

Pri novogradnjah je mogoča podometna vgradnja, pri kateri je screen omarica skrita pod fasado. 

Panoramska okna

Screen senčilo je odlična rešitev pri senčenju večjih steklenih površin.

Senčenje teras

Screen se odlično obnese pri senčenju teras, balkonov, zimskih vrtov in pergol. Tkanine z različno prosojnostjo svetlobe omogočajo jasen pogled na okolico, hkrati pa poskrbijo za dobro zračenje.

Prozorno platno – kristal

V screen platno se lahko vstavi kristalno platno, ki omogoča pogled navzven. V gostinskih lokalih s tem sistemom podaljšamo delovanje teras v hladnejših dneh.

Avtomatizacija

Senčilo je mogoče upravljati ročno ali z elektromotorjem.

več