O nas

Smo podjetje z bogato ponudbo senčil na enem mestu. Svetujemo, izdelujemo in vgrajujemo različne sisteme rolet, žaluzij, garažnih vrat, komarnikov, tend in pergol. Stremimo k drugačnim, inovativnim perspektivam v svetu senčenja in uspešno razvijamo rešitve, ki so v zadovoljstvo kupcu. Načrti podjetja so postavljeni jasno, organizacijsko in tehnično na visoki ravni. Tak način razmišljanja in delovanja je podjetje pripeljal v sam vrh podjetij s področja izdelave senčil. Prednost v podjetju je razvoj, tudi zato, ker se tržne zahteve po novih oblikah, materialih ali tehničnih rešitvah za lažjo uporabo čedalje hitreje spreminjajo.

Boljši proces – boljši rezultati.

Naš strateški delovni proces deluje brezhibno povezano in tvori celotno rešitev.

Svetujemo: Želimo dosledno izpolnjevati svoje obljube do kupcev, zato se
prilagajamo njihovim potrebam in željam, poleg tega ponujamo strokovno pomoč.

Ogled in izmera: Pred montažo vas obišče naš prodajni tehnolog, ki opravi točne izmere, vam strokovno svetuje ter predstavi sisteme in vzorce.

Izdelava: Vsak TEHROL produkt je narejen unikatno, po izmerah objekta in zahtevah kupca.

Montaža: Lastne montažne in servisne ekipe, z več, kot 20-letnimi izkušnjami.

Tradicija

Naš cilj je ustvarjati inovativna in nekonvencionalna senčila, s pozornostjo in kreativnostjo izražati svojo strast do kakovostnih senčil.

Izostreno oko

Preciznost, nadarjenost za kreiranje in skrb naših stvaritev nas razlikujejo od drugih ponudnikov. Domiselne rešitve naših mojstrov odlikujejo naše izdelke. Z njimi vsakokrat predstavljamo Tehrol-ovo vizijo senčil, ki zbujajo poželenje.

Ročne spretnosti

Kreiranje Tehrol-ovih senčil se prične z enostavno linijo na papirju. S tem začne mojster izkazovati svoje vrhunske sposobnosti, ki se odražajo v mojstrovini. Posebne vrline, ročne spretnosti, sijajna domiselnost in neverjetna vztrajnost so odlike, ki vsako Tehrol-ovo senčilo ponesejo na svojevrsten estetski nivo.

Osebna nota

Sleherno Tehrol senčilo je mojstrovina, ki jo mnogi vzljubijo in cenijo.  Zavedamo se, da prav vsak lastnik senčila Tehrol piše svojo življenjsko zgodbo. Prav tako vemo, da ima vsak željo, ki je samo njegova. Inspiracija vsakega senčila Tehrol so ravno te življenjske zgodbe in želje lastnikov senčil Tehrol, za katere skrbimo, da se uresničijo. Zato je vsako Tehrol senčilo unikatno.

Inovacije

Kljub dragoceni tradiciji, je naša pozornost vedno usmerjena v bodočnost. Z neprestanim inoviranjem oblikujemo edinstvena prestižna senčila, ki osupnejo mnoge.

Rojstvo ideje

Potencialni imetnik Tehrol senčil pozna svoje želje. Ve, da so njegove želje naša strast. Zamisli morajo biti izzivalno prodorne in obenem odražati našo tradicijo. Zato jih moramo pozorno izpiliti v izpopolnjen konstrukt.

Rešitve

Težnja po dovršenosti in neprestani nadgradnji in prefinjenost odslikujeta Tehrol-ova senčila, ki določajo smernice na področju senčil.

Nepopustljivo

Vsako Tehrol senčilo je svojevrstna umetnina, oblikovana iz materialov vrhunske kakovosti, brez popuščanj in z največjo preciznostjo. Vztrajamo dokler ne vznikne rešitev in se implementira – tako pri delu arhitektov, tehnologov in mojstrov, vse do vašega doma.

Vrednote

Vrhunskost je naš sinonim. Vrhunskost našega dela se odraža v vseh naših kreacijah, storitvah in odnosih. Vsakdo, ki vstopi v Tehrol hišo senčil je center naše pozornosti. Ves čas si prizadevamo za vrhunskost: za izvrstnost izgleda senčil, za prvovrsten izbor materiala in dovršeno izvedbo.

Očarljivo

Estetika in popolnost nam pomenita največ, saj samo tako lahko ustvarjamo kvalitetna  senčila daleč naokoli. K dovršenosti nikoli ne stremimo, temveč jo obvladujemo. V Hiši Tehrol senčil nudimo domiselne rešitve za senčenje, ki impresionirajo marsikoga. Posvečene so tistim, ki so ponosni na svoje rezultate dela. Na vse, kar so dosegli. Naj bodo senčila Tehrol tudi vaš ponos.  

Izzivalno

Vse se začne z inspiracijo in težnjo po dovršenosti. Verjamemo, da je vse mogoče. Premagujemo vse ovire. Izzivalno. Iz neobdelanih materialov, s svojimi rokami in intelektom oblikujemo mojstrovine. Vodi nas notranja sila, da znova in znova odkrivamo bariere mogočega.

V harmoniji z naravo

Nenehno prilagajamo naše izdelke, da smo na inovativen način v harmoniji z naravo. Varen svet za nas in rodove za nami soustvarjamo, tako, da delujemo zeleno. Spoštovanje do narave izkazujemo pri vsakem našem koraku. Skupaj z našimi poslovnimi partnerji stremimo k nizkemu ogljičnemu odtisu z digitalizacijo vseh aspektov poslovanja. Ker cenimo naše gozdove, to izkazujemo z elektronskimi računi in drugimi dokumenti.  Ne le to, temveč tudi skrbno načrtujemo postavitev naše sončne elektrarne. 

Biti v harmoniji z naravo je naša skupna vrednota. O tem ne le govorimo, za to si dnevno prizadevamo. Na vseh nivojih poslovanja vestno razvrščamo odpadke.  Skrbimo, da smo tudi pri zmanjševanju odpadkov kar najbolj napredni.  Ko gre za skrb za okolje, se ženemo dalje. Ne ustavljamo se tam, kjer mnogi odnehajo.  To dokazuje tudi to, da uporabljamo skrbno izbrane materiale in izdelke poslovnih partnerjev z oznakami, ki potrjujejo, da so okolju prijazni. 

Trdno verjamemo, da je za zanesljivo rast podjetja bistveno delovanje v skladu z željami in pričakovanji našega okolja. Zato je sinonim za več kot dvajset letno tradicijo podjetja Tehrol  delovanje v dobrobit našega okolja. Le z združenimi močmi nam lahko uspe ohraniti naš planet zelen.