Notranje žaluzije so najbolj priljubljena in klasična izbira senčil v številnih domovih in drugih objektih. Seveda so na voljo tudi v Tehrolu, enem vodilnih ponudnikov senčil v Sloveniji. Vas zanima, kakšne so možnosti izbire in namestitve?

NOTRANJE ŽALUZIJE IN NJIHOVE PREDNOSTI

Kot prvo so cenovno zelo ugodne, pri čemer kakovost senčenja in upravljanja ni ogrožena. Omogočajo seveda tudi prilagajanje senčenja, vse od (skoraj) popolne zatemnitve do delne zatemnitve. Slednja v prostor spusti ravno prav svetlobe, da ni moteča, vseeno pa omogoča prijetno bivanje. Tudi pogled je skoraj neoviran pri delni zatemnitvi. Mogoče jih je namestiti na večino oken, tudi takih, ki so nepravilnih oblik.

Notranje žaluzije

V Tehrolu ponujamo izbiro različnih barv žaluzij in dva kakovostna modela: Klasik in Diplomat.

KLASIK

Klasični osnovni model omogoča uravnavanje senčenja z nagibom lamel prek vrtljive palice, spuščanje in dvigovanje pa z najlonsko vrvico. Lamela so široke 25 mm, žaluzije pa je mogoče namestiti tudi na okna nepravilnih oblik.

DIPLOMAT

Različica Diplomat dodatno ponuja estetski pokrov mehanizma, možnost upravljanja z vrtljivo palico in najlonsko vrvico ali z verižico. Ta omogoča tako uravnavanje naklona kot tudi dviganje oziroma spuščanje. Lamele so lahko široke 16 ali 25 mm. Izberete lahko tudi zatemnilne lamele, ki za razliko od klasičnih nimajo luknjic. Zato omogočajo popolnejšo zatemnitev prostora. Še posebno priročno za spalnice, prostore v domu z različnimi zasloni in pisarne.

IZBIRA LAMEL

Na voljo so klasične, perforirane in zatemnilne lamele v različnih barvah. Tako lahko poskrbite ne le za popolno zatemnitev izbranega prostora, temveč tudi za ustrezno dopolnitev dekoracije in notranje opreme. Notranje Žaluzije so seveda nameščene na notranji strani, zato lahko lepo zaokrožijo podobo prostora. Če seveda izberete prave, pri čemer vam bomo v Tehrolu z veseljem pomagali.

ŠE VEDNO NISTE PREPRIČANI, DA JE TO PRAVA IZBIRA?

  • Ugodna cena,
  • preprosta namestitev in upravljanje,
  • obstojni materiali,
  • zaščita pred vsiljivimi pogledi od zunaj, hkrati pa dovolj velika prepustnost svetlobe,
  • odlična rešitev za vsa okna, tudi tista nepravilnih oblik.

Vrhunske zunanje žaluzije Tehrol že čakajo na vas!