1          Politika piškotkov

Na spletnem mestu https://www.tehrol.com/ vam želimo zagotavljati aktualne in pomembne informacije. Da bi bila spletna stran vam prijazna in odgovarjala vašim potrebam, uporabljamo piškotke.

1.1         Kaj so piškotki?

Piškotki so vse informacije, ki jih obiskano spletišče shrani v brskalnik vaše naprave in kasneje prikliče z namenom zagotavljanja kontinuitete med posameznimi priklici spletne strani. Med te informacije sodijo spletni piškotki, lokalna shramba, shramba seje in druge tehnike, ki jih ponudniki spletnih rešitev uporabljajo za identifikacijo uporabnika in ugotavljanje kontinuitete obiska.

1.2         Zakaj jih potrebujemo?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Zaupanja vredne spletne strani s pomočjo piškotkov obogatijo izkušnjo uporabnika. Piškotki namreč omogočijo, da brskalnik vzdržuje vašo morebitno prijavo oziroma si zapomni vaše nastavitve, stanje košarice … ter vam s tem zagotovi nemoteno uporabo spletne strani.

Piškotke uporabljamo tudi za lastno analitiko (npr. število obiskov, sprehajanje po strani). Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za oglaševanje prilagojene vsebine.

1.3         Katere piškotke uporabljamo?

1.3.1         Zahtevani piškotki

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varovanih območij spletne strani, izbiro jezika, pisave in podobno. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno, zato jih ne morete izključiti.

Ime piškotka Strežnik Upravljavec Namen piškotka Veljavnost
PHPSESSIONID        
pll_language www.tehrol.com Tehrol d.o.o. Hrani vašo izbiro jezika v brskalniku 1 leto
         
         
         

1.3.2         Analitični piškotki

Analitični piškotki omogočajo spremljati obiskovanje spletne strani, zato da bi upravljavec spletne strani lahko še izboljšal spletno stran oziroma njeno vsebino. Če te piškotke izključite, bo stran normalno delovala, bomo pa kot ponudnik strani prikrajšani za informacije, s katerimi lahko še izboljšamo delovanje naše strani in s tem vašo uporabniško izkušnjo pri nas.

Ime piškotka Strežnik Upravljavec Namen piškotka Veljavnost
_ga www.tehrol.com Google Inc(1)(2)    
         
         
         
         
  • Podatki, zbrani s tem piškotkom, se obdelujejo pri ponudniku, ki izvira iz ZDA in jih mora ponudnik na zahtevo obveščevalnih agencij ZDA le-tem tudi izročiti.
  • Politika ponudnika piškotka naslednji povezavi

1.3.3         Oglaševalski piškotki

Ti piškotki omogočajo prikaz prilagojene oziroma relevantne ponudbe storitev in izdelkov na podlagi vašega obiska spletne strani https://www.tehrol.com/ tudi na drugih spletnih straneh in družbenih omrežjih. V primeru, da te piškotke izključite, se število reklam ne bo zmanjšalo, bodo pa verjetno manj ustrezne za vas in vaše nakupovalne navade.

Ime piškotka Strežnik Upravljavec Namen piškotka Veljavnost
_bex_data www.tehrol.com      
bex_store analytics.contentexchange.me      
         
         
         

1.3.4         Piškotki tretjih strani

Piškotki tretjih strani omogočijo funkcionalnosti prikaza, ki jih zahtevajo vstavki tretjih ponudnikov, kot je npr. prikaz večpredstavnosti Youtube, zemljevida Google in podobnih. Vstavki tretjih ponudnikov zahtevajo sprejem njihovih pogojev storitev, na katere ne moremo vplivati. V primeru, da zavrnete te piškotke, vam ne bomo mogli prikazati vsebin, ki so vezane na vstavke tretjih ponudnikov, kot so zemljevidi, večpredstavnostne vsebine in podobno.

Ime piškotka Strežnik Upravljavec Namen piškotka Veljavnost
    Google(1)(2) Prikaz in analitika zemljevida  
    Youtube(1)(3) Upravljanje z predvajalnikom Youtube  
    Facebook(1)(4)    
         
         
  • Podatki, zbrani s tem piškotkom, se obdelujejo pri ponudniku, ki izvira iz ZDA in jih mora ponudnik na morebitno zahtevo obveščevalnih agencij ZDA le-tem tudi izročiti.
  • Politika ponudnika piškotka na naslednji povezavi
  • Politika ponudnika piškotka na naslednji povezavi
  • Politika ponudnika piškotka naslednji povezavi

1.4         Nadzor piškotkov

Nastavitve piškotkov si lahko kadarkoli spremenite.

1.5         Veljavnost politike

Politika o uporabi spletnih piškotkov se uporablja od datuma objave.

Datum objave oz. zadnje posodobitve 30.11.2022