O podjetju Tehrol d.o.o.

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet, garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Tehrol – Hiša senčil kupcu prijazno približa ponudbo različnih senčil na enem mestu.

Naša poslovna vizija je jasna, pogumna in samozavestna.

S stalnim vlaganjem v razvoj in strokovno usposobljenost kadrov ustvarjamo vrhunske produkte.

Kontaktirajte nas

Za kakršnekoli informacije v zvezi z našo ponudbo nas lahko kontaktirate na zgoraj navedenih telefonskih številkah oz. prek kontaktnega
obrazca spodaj (polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti). Z veseljem se bomo odzvali na vaše zanimanje.

TEHROL hiša senčil d.o.o., Pod javorji 3, 1218 Komenda, ceni vaše zanimanje in zaupanje. Želimo vam podati odgovor na vaše povpraševanje in vas v bodoče o aktualnih informacijah in novicah, novostih, ekskluzivni ponudbi, ugodnostih in popustih obveščati preko elektronske pošte. Zavezujemo se, da bomo z vašimi podatki ravnali skrbno, da jih bomo varovali skladno z zakonodajo o varstvu podatkov in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vaše izrecne privolitve.

TEHROL hiša senčil d.o.o. od vas za namene obveščanja zbira sledeče osebne podatke: ime in priimek, telefon, naslov, e-mail.

S potrditvijo soglasja izjavljam, da sem starejši/-a od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne.
Seznanjen sem, da:

  • lahko zahtevam vpogled in popravek, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov TEHROL hiša senčil d.o.o., Pod javorji 3, 1218 Komenda ali elektronskim sporočilom na naslov info@tehrol.com.
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornem organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.
  • se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani TEHROL hiša senčil d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje.
TEHROL hiša senčil d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdeloval zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru nastanka potrebe po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, oz. do preklica privolitve, potem pa jih trajno izbrišemo.

S klikom na 'POŠLJI SPOROČILO' ali 'ZAHTEVAJ PONUDBO' (označite):

Soglašam, da moje podatke obdelate za namene odgovarjanja na dano povpraševanje, da me obveščate o aktualnih informacijah in novicah preko e-pošte in da me obveščate o ponudbi, ugodnostih in popustih preko e-pošte..

Kje se nahajamo?

Tehrol d.o.o.

Podjetje z bogato ponudbo senčil, rolet, garažnih vrat, tend, žaluzij in komarnikov.

Kupcu prijazno približa ponudbo različnih senčil na enem mestu. Naša poslovna vizija je jasna, pogumna in samozavestna.

Poslovna enota Komenda
Pod javorji 3
1218 Komenda

+386 (1) 72 30 500
  info@tehrol.com

Ostali kontaktni podatki

 

Splošne informacije + 386 (0) 1 723 05 00
Prodaja + 386 (0) 59 090 995
+ 386 (0) 59 090 990
Plan montaže + 386 (0) 59 090 991
Tehnični oddelek + 386 (0) 59 090 998
Računovodstvo + 386 (0) 59 090 992
+ 386 (0) 59 090 973