Že samo ime nakazuje na predvsem veliko senčil. Ampak ta beseda preprosto ne pove dovolj o obširni ponudbi inovativnih rešitev, ki lahko poskrbijo za precej večje udobje bivanja v vašem domu. Vas zanima, kaj vse lahko izboljšate v svojem domu s Tehrolovo ponudbo? Ste vedeli, da Tehrol poleg senčil ponuja še nekaj drugih vrhunskih izdelkov za dom?

SENČILA VSEH VRST IN OBLIK

žaluzije

V Tehrolu boste našli senčila za vse svoje potrebe. In to ne glede na vaš okus, finančne zmožnosti in vrsto objekta, v katerem bivate ali delate.

Ponudba senčil vključuje različne vrste notranjih in zunanjih senčil. Med njimi so klasični sistemi, kot so rolete in žaluzije. Tehrol kot podjetje, predano inovacijam in sodobni tehnologiji, ponuja tudi druga inovativna sodobna senčila. Senčila je mogoče upravljati tudi z elektromotorji. Za še večje udobje ima podjetje Tehrol za vas pripravljen program popolne avtomatizacije krmiljenja senčil.

Za svoj dom lahko tako izberete tudi posebne žaluzije. Denimo varnostne žaluzije Blint, ki so zasnovane tako, da zagotavljajo dodatno zaščito in varnost, saj  nepridipravom preprečijo vdor v vaš dom ali poslovni prostor. Pri izbiri varnostnih žaluzij je pomembno upoštevati velikost in obliko okna ali vrat, pa tudi kakovost materialov, iz katerih so izdelane žaluzije in njihova sposobnost, da zdržijo zunanje vplive, kot so veter, dež in sončna svetloba.

Invisa žaluzije, po drugi strani so prav edinstvene, saj so zasnovane tako, da so vodila potopljena v fasado kar zagotavlja, da je sistem žaluzij neviden, ko so lamele dvignjene. Naslednji sistem žaluzij so Modul žaluzije. Ena od ključnih prednosti Modul sistema je njegova zasnova, ki omogoča vgradnjo celotnega sistema hkrati.

Pri vgradnji klasičnih sistemov zunanjih žaluzij je običajno potrebna večfazna vgradnja, v primeru modul sistema se celotni sistem vgradi v enem koraku. V bogati ponudbi imamo na voljo tudi žaluzije, ki so primerne za nepravilna okna. Poševne žaluzije se natančno prilegajo obliki okna in zagotavljajo popolno zaščito pred sončno svetlobo in ohranjajo zasebnost prostora.

Rolete

rolete

Rolete v primerjavi z ostalimi senčili nudijo najvišjo možnost zatemnitve prostora in so idealna zbira za tiste, ki prav to iščejo. Tehrol rolete nudijo zasebnost in varnost ter učinkovito blokirajo svetlobo, kar je idealno za spalnice in druge prostore, kjer je zaželena visoka stopnja zasebnosti. Na voljo so različne barve, ki se prilagodijo vsakemu objektu, poleg tega pa so tudi zelo enostavne za upravljanje. Glede na vrsto gradnje ločimo podometne rolete; primerne za novogradnje, predokenske rolete; primerne za objekte s končano fasado; nadokenske rolete; idealne za objekte v prenovi.

Screeni

Poleg žaluzij in rolet številnih vrst in oblik so na voljo tudi Screen senčila. Screen senčila so izvrstna izbira za tiste, ki želijo izboljšati svoj življenjski prostor z naravno svetlobo in svežim zrakom, hkrati pa zagotavljajo senco in zasebnost. Tkanina je zasnovana tako, da filtrira škodljive UV-žarke, hkrati pa omogoča, da naravna svetloba vstopi v prostor, kar ustvarja udobno in vabljivo vzdušje. S svojo napredno tehnologijo blaga so ta senčila na voljo v različnih prosojnostih, da zadostijo različnim zahtevam.

Notranja senčila

notranja senčila

Poleg zunanjih senčil ponujamo tudi različna notranja senčila, ki ustrezajo vašemu edinstvenemu stilu in praktičnim potrebam. Od elegantnih rolojev do praktičnih plise senčil, eclise senčil, lamelnih zaves, panelnih zaves in notranjih žaluzij. Naš izbor je zasnovan tako, da izboljša vaš prostor, hkrati pa zagotavlja zasebnost, nadzor svetlobe in energetsko učinkovitost.

Tende

Na tende marsikdaj pozabimo, ko govorimo o klasičnih sistemih senčenja. Poleg klasičnih tend Tehrol ponuja tudi polkasetne in kasetne tende, tende za zimske vrtove in pergole.

 KAJ PA ZAŠČITA PRED INSEKTI?

Tudi če ste dom učinkovito zaščitili pred soncem, vam še vedno lahko nagajajo zoprni insekti. V Tehrolu smo pripravljeni tudi na to, z našimi komarniki različnih vrst. Izbirajte med rolo, plise, fiksnimi in drsnimi komarniki ter posebnimi komarniškimi vrati.

TO PA ŠE NI VSE …

V Tehrolu bomo z veseljem poskrbeli tudi za rolo garažna vrata. Daljinsko krmiljena rolo garažna vrata vam bodo olajšala prihod domov in odhod od doma ter zaščitila vaše garažne dragocenosti. Za dodatno zaščito poslovnih objektov pa lahko poskrbijo tudi rolo rešetke.

Rolo Garažna vrata