Že samo ime nakazuje na predvsem veliko senčil. Ampak ta beseda preprosto ne pove dovolj o obširni ponudbi inovativnih rešitev, ki lahko poskrbijo za precej večje udobje bivanja v vašem domu. Vas zanima, kaj vse lahko izboljšate v svojem domu s Tehrolovo ponudbo? Ste vedeli, da Tehrol poleg senčil ponuja še nekaj drugih vrhunskih izdelkov za dom?

SENČILA VSEH VRST IN OBLIK

V Tehrolu boste našli senčila za vse svoje potrebe. In to ne glede na vaš okus, finančne zmožnosti in vrsto objekta, v katerem bivate ali delate.

Ponudba senčil vključuje različne vrste notranjih in zunanjih senčil. Med njimi so klasični sistemi, kot so rolete in žaluzije. Tehrol kot podjetje, predano inovacijam in sodobni tehnologiji, ponuja tudi druga inovativna sodobna senčila. Senčila je mogoče upravljati tudi z elektromotorji. Za še večje udobje ima podjetje Tehrol za vas pripravljen program popolne avtomatizacije krmiljenja senčil.

Za svoj dom lahko tako izberete tudi posebne žaluzije. Denimo varnostne žaluzije Blint, žaluzije v roletnih omaricah, žaluzije z nevidnimi vodili Invisa ali podometni sistem žaluzij. Poleg žaluzij in rolet številnih vrst in oblik so na voljo tudi senčila plise, eclise, lamelne zavese, panelne zavese, notranji in zunanji screen, combo in sonro roletni plašč. Vse, kar vam srce poželi in kar potrebujete, da dom učinkovito zavarujete pred soncem.

Tende

Na tende marsikdaj pozabimo, ko govorimo o klasičnih sistemih senčenja. Poleg klasičnih tend Tehrol ponuja tudi polkasetne in kasetne tende, tende za zimske vrtove in pergole.

 

KAJ PA ZAŠČITA PRED INSEKTI?

Tudi če ste dom učinkovito zaščitili pred soncem, vam še vedno lahko nagajajo zoprni insekti. V Tehrolu smo pripravljeni tudi na to, z različnimi vrstami komarnikov. Izbirajte med rolo, plise, fiksnimi in drsnimi komarniki ter posebnimi komarniškimi vrati.

 

TO PA ŠE NI VSE …

V Tehrolu bomo z veseljem poskrbeli tudi za rolo garažna vrata. Daljinsko krmiljena rolo garažna vrata vam bodo olajšala prihod domov in odhod od doma ter zaščitila vaše garažne dragocenosti. Za dodatno zaščito poslovnih objektov pa lahko poskrbijo tudi rolo rešetke.